Hej :-)

Jeg hedder Lilian og er lægeeksamineret fodplejer og jeg driver klinikken Fodfeen i Ølsted. Jeg vil gerne gøre en forskel og har derfor valgt faget fodplejer.

Jeg er medlem af Sammenslutningen Af Danske Fodplejere, SADF, hvilket er din sikkerhed for en professionel fodplejer. Gennem SADF er alle godkendte medlemmer omfattet af en fælles erhvervsforsikring.

En SADF godkendt fodplejer har gennemgået praktisk og teoretisk fodpleje, anatomi og fysiologi, sygdomslære, psykologi og indsigt til andre behandlingsformer samt klinikdrift og markedsføring.

Der er inden eksamen udført minimum 120 praktiske behandlinger under supervision.

Der undervises af læge, sygeplejerske, fysioterapeut og andre gode fagfolk. Gennem min uddannelse er jeg også uddannet til at varetage fodpleje på personer som har diabetes, gigt, kredsløbsproblemer og andre lidelser.

Som SADF fodplejer er jeg uddannet på et højt fagligt niveau og er godkendt indenfor "Anden egentlig sundhedspleje". Det er derfor muligt, for de af mine kunder som er pensionister, at modtage helbredstillæg fra kommunen på op til 85 pct. af prisen på en fodbehandling.

Med andre ord, dine fødder er i trygge hænder hos en SADF godkendt fodplejer.