Prisliste

Fodbehandling ca. 60 min

Kr. 410,-

En fodbehandling begynder med et lunt og blødgørende fodbad. Derefter beskæres og slibes den hårde hud og evt. ligtorne fjernes.

Neglene bliver klippet, slebet og renset og behandlingen afsluttes med en kort dejlig afslappende fodmassage.

 

   

Fodbehandling Light ca. 45 min

Kr. 350,-

Som fodbehandling, dog uden beskæring og slibning

 
   

Delbehandlinger

Kr. 220,-

En delbehandling kan bestå af beskæring af ligtorn eller fodvorte eller en klipning og fræsning og slibning af en nedgroet negl.

 

 

 

Behandling af op til 4 vorter pr. gang

Kr. 310,-

Behandling af op til 4 fodvorter ifm. anden behandling pr. gang

Kr. 300,-

 

 

Paraffin varmebehandling

Kr. 165,-

Fantastisk til tørre fødder eller hænder (særskilte kar). Lindrer også ledsmerter ved feks. gigt.

Fødderne/hænderne smøres ind i collagen creme, hvorefter de dyppes i den varme paraffin. Behandlingen giver utrolige bløde og fugtede fødder/hænder samt et meget stort velvære.

 

OBS: Pga. smitterisiko/hygiejne gives der ikke paraffin behandling, hvis man har vorter eller fod og neglesvamp, heller ikke hvis der er åbne sår, her vil jeg anbefale en lige så lækker oplevelse, kaldet en spa-behandling.

 

 

 

Spa behandling

Kr. 170,-

Spa behandlingen er en lækker og opkvikkende peeling på fødderne/hænderne, dejlig på en varm sommerdag eller ved trætte fødder/hænder.

Der kan frit vælges imellem :

Marine Salt Scrub eller Almond Moisture Scrub som afsluttes med en fugtgivende Almond Illuminating Masque eller kølende Marine Cooling Masque.

Det anbefales at få behandlingen i forbindelse med en fodbehandling.

 

 

 

Spa behandling med Lucia Care

Kr. 300,-

For optimalt udbytte af behandlingen anbefales en forudgående fodbehandling, hvis der er hård hud på fødderne. Et bæredygtigt valg i den dybeste respekt for naturen.

Hele serien som jeg arbejder med, er veganske og udviklet ud fra bæredygtige principper. Produktet er udviklet i samarbejde med DermaPharm, som har over 40 års erfaring med miljøvenlig hudpleje i Skandinavien.

Svampesporer , bakterier og virus kan ikke overleve i havsalt, hvilket gør denne scrub perfekt til fodbad.

Her gives en beskrivelse af behandlingen:

Mine kunder fortjener at nyde et lækkert varmt fodbad med de skønneste dufte fra de økologiske lægeurter.

Efter fodbadet masserer jeg fødderne med OCEAN DIVE Nourishing Salt Scrub og olien fra Salt Scrub masseres ind i fødderne.

Her kommer jeg ind mellem tæerne, omkring anklerne og op af benene.

Massage med Salt Scrub giver øget velvære og stimulerer huden og vævet - dermed også nervesystemet.

Efter massagen afvaskes rester af Salt Scrub.

Mangler fødder/underben fugt, kan der med fordel piftes op med MORNING DEWDROPS Deep Hydrating Mist, der giver ekstra fugt og forsegler fugten i huden.

Til slut anvendes SERENITY NOW - Rich Rescue Cream til den tørre hud, der har brug for intensiv fugtpleje. SERENITY NOW - Rich Rescue Cream regenererer også hudens beskyttende barriere.

Cremen indeholder 7 lægeurter med anti-inflammatoriske egenskaber, antioxidanter og hyaluronsyre, samt fedtstoffer, som olivenolie og sheabutter.

Cremen trænger ind i huden og efterlader huden mættet med fugt og næring.

 

 

 

Underbenspeeling & lægmassage

Kr. 220,-

Peeling af fod og underben, der afsluttes med en kort dejlig afslappende fodmassage samt massage af underbenet, hertil anvendes en lækker Soft Feet eller avocado creme. Du vil føle dig meget afslappet bagefter.

Det anbefales af få behandlingen i forbindelse med en fodbehandling.

OBS: Husk at have bukser på, der kan smøges op til knæene.

 

 

 

Lakering af tånegle

Kr. 145,-

Neglene slibes med en glasfil og der ligges lak (Vinylux) efter ønske i 2-3 lag alt efter hvilken lak der vælges. Herefter påføres topcoat og du har nu fine lakerede negle. Det anbefales at lakken ligges ifm. fodbehandling pga. neglene da er nyklippede samt slebet og oprensede.

OBS: Husk at tage klipklapper eller badesandaler med, de skal gerne holde neglene blotlagte, således at lakken ikke skrabes af. Der kan tilkøbes engangssandaler i klinikken, hvis man glemmer sandaler.

 

 

 

Fransk lak

Kr. 160,-

Lakering af tånegle med 2 lag Beau fra CND Vinylux + 1-2 lag hvid kant Cream Puff CND Vinylux + Topcoat hvor du kan vælge Weekly Topcoat eller NortherLights sølvglimmer topcoat eller CND Vinylx Gel-like Effect som påsmøres i 1 lag.

 

   

Gel-Like Topcoat

Kr. 15,-

   

Fjernelse af lak

Kr. 45,-

Vigtigt at lak fjernes før fodbehandling, da lak-rester ødelægger slibemaskinen.

 

 

 

Hårfjerning med voks

 

Fra knæ og ned

Kr. 320,-

Axil (armhuler)

Kr. 180,-

Arme

Kr. 300,-

Overlæbe & underansigt & kind

Kr. 200,-

   

Gavekort

 

Der kan købes gavekort som leveres i en lækker hvid højglans Monaco taske.

Kr. 30,-

 

Afspændende fodmassage, ca. 45 min

Kr. 370,-

I forbindelse med massagen, anbefales det at der er lavet en fodbehandling, da hård hud kan hindre optimal effekt af den ønskede massage.
Denne fodmassage er langsom og blid og mest beregnet til folk med gigt eller personer som ønsker en blid massage, og ikke bryder sig om den hårdhændende metode eller ønsker en mere afspændende behandling.
Det er også godt for personer med ADHD eller personer som er psykisk ustabile.
Det er en fordel at du har bukser der kan smøges op, da noget af massagen foregår fra ankel op til 5 cm. fra knæet, der arbejdes på Musculus gastronemius samt begge sider langs skinnebenet.

OBS: Husk at have bukser på, der kan smøges op til knæene.

 


 

Almen fodmassage, ca. 30 min

Kr. 320,-

I forbindelse med massagen anbefales det at der er lavet en fodbehandling, da hård hud kan hindre optimal effekt af den ønskede massage.
Denne massage frigiver en masse spændinger og føles meget opløftende.
Her er jeg med til at få rettet på måden at gå på + holdning, idet jeg løsner spændinger i foden. Jeg reparerer også på velbefindende, da jeg rammer mange zonepunkter og dermed kan der løsnes for nogle skavanker.

OBS: Husk at have bukser på, der kan smøges op til knæene.

 


 

Kombimassage, ca. 50 min

Kr. 410,-

I forbindelse med massagen anbefales det at der er lavet en fodbehandling, da hård hud kan hindre optimal effekt af den ønskede massage.
Dette er en massage hvor det er en kombination af afspændende fodmassage til fod og underben og normal fodmassage til musklerne i foden samt relevant zone og akupressur-punkter derudover dybdegående fodmassage.
Det er en fordel at du har bukser der kan smøges op, da noget af massagen foregår fra ankel op til 5 cm. fra knæet, der arbejdes på Musculus gastronemius samt begge sider langs skinnebenet.

OBS: Husk at have bukser på, der kan smøges op til knæene.

 


 

Manicure standard, ca. 40 min

Kr. 330,-

Neglebåndende fjernes og Neglene files i passende form. Fugt til neglene som derefter poleres. Behandlingen afsluttes med en let håndmassage.


 

Luksus SpaManicure, ca. 60 min

Kr. 420,-

Med SpaManicure tilbydes du en luksuriøs manicure behandling, der inkluderer håndbad, peeling, fugtmaske og massage. Produkternes sammensætning kan matche de bedste ansigtsserier og gør SpaManicuren til noget helt specielt – en luksusbehandling til dine hænder.

 


 

Lakering af fingernegle

Kr. 160,-

 

 

After summer, ca. 60 min

Kr. 540,-

Fodbehandling med tilhørende plejende creme, du får herefter den nye, dejlige Soft Feet Foam Creme på 125 ml med dig hjem

Aloe-vera & oliven for velplejede fødder og ben. 125 ml. Gehwol Fusskraft Soft Feet Skum trænger hurtigt ind, fedter ikke og giver en behagelig velplejet hudfornemmelse. Den lette fod & benpleje til normal til tør hud indeholder dybdevirkende hyaloron, der trænger effektivt ind ihuden og forsyner denne langvarigt med fugtighed. Det stærkt koncentredede aloe-vera ekstrakt fylder desuden sammen med urea tomme fugtighedsdepoter og reducerer vedvarende hudens ruhed. Værdifuld oliven- og avocadoolie gør huden smidig, synligt glattere og styrker hudbarrieren. Den friske duft sikrer en særlig plejeoplevelse.

Kundevejledning: Rystes godt før anvendelsen. Hold sprøjtehovedet opad for at tage skummet ud. Påfør en lille mængde af det rige skum dagligt, og fordel jævnt. Undgå øjenkontakt. Må ikke opbevares ved temp. over 25 grader. Dermatologisk testet og også velegnet til diabetikere.

 


 

Luksus fodbehandling, ca. 75 min

Kr. 565,-

Lækker fodbehandling som starter med et vamt fodbad hvorefter fødderne tilses og hård hud og evt ligtorne beskæres og der slibes herefter så foden fremstår glat og fri for hård hud. Derefter klippes neglene og der laves en pedicure (oprensning af sæbe og hudrester) neglene slibes så de fremstår friske og rene og ujævheder udlignes. Når selve fodbehandlingen afsluttes, bliver fødderne masseret ind i en Hydro-Repair Emulsion creme med kollagen og elastin. Herefter dyppes Fødderne i den varme paraffin og der kommes en pose og en footie ovenpå og du sidder herefter 10-15 min hvorefter paraffinen fjernes og efterlader dine fødder mættet/glatte som små babyfødder :-)

Paraffin varmebehandling er fantastisk til tørre fødder eller hænder (særskilt kar) Lindrer også ledsmerter ved feks. gigt. Fødderne/hænderne smøres ind i collagen creme, hvorefter de dyppes i den varme paraffin. Behandlingen giver utrolige bløde og fugtede fødder/hænder samt et meget stort velvære.

Folk med neglesvamp, vorter, eller åbne sår kan ikke få paraffinbehandling, men her tilbydes så en Spa behandling.

 


 

Ekstra tid ifm. behandling pr. 15 min.

Kr. 120,-

Udeblivelsesgebyr :

Kr. 300,-

Evt. afbud skal ske senest dagen før og skal ske via telefonopkald direkte, indtal evt. besked på mobil-telefonsvarer.

Afbud via mail eller sms accepteres ikke.

 

   

Køb af varer i klinikken

 

Der kan i klinikken købes lækre cremer og negleolie fra GEWOHL samt aflastningsprodukter. Prisliste forefindes i klinikken.

 

 

 

Betalingsmuligheder:

MobilePay:             30917

Bank: 6516-3061733484

Kontant